جدیدترین اخبار :
  • چابهار مسیر راهبردی افغانستان به تجارت جهانی
  • امضای تفاهم‌نامه ایجاد شهرک تخصصی معدنی در منطقه آزاد چابهار با شرکت احیا سپاهان
  • نمایشگاه‌ها بستری برای معرفی محصولات و خدمات مناطق آزاد هستند
  • اتصال ریلی ایران به اقیانوس تا ۶ ماه آینده
  • تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار؛ تثبیت حضور هندی‌ها

مالکان فعلی خودروهای مناطق آزاد می توانند نسبت به پلاک ملی خودروهای خود اقدام نمایند

اقتصادی | تاریخ خبر : 4/07/22 | تعداد بازید :308
مدیر گمرک و صادرات دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از امکان پلاک ملی نمودن خودروهای پلاک مناطق آزاد توسط مالکان فعلی این خودروها خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، ناصر خرمالی با اشاره به ضوابط اعلام‌شده از سوی سامانه جامع تجارت و دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: بر اساس مقررات ابلاغی قبلی، افرادی که در حال حاضر مالک قانونی خودروهای پلاک مناطق آزاد هستند و سند خودرو به نام آن‌ها ثبت شده است، می‌توانند نسبت به انجام مراحل قانونی و سامانه‌ای برای دریافت پلاک ملی اقدام کنند.

خرمالی تاکید کرد: برخلاف برخی شایعات، برای انجام فرآیند پلاک ملی، الزامی به آن نیست که مالک خودرو همان فرد واردکننده اولیه خودرو به مناطق آزاد باشد. ملاک اصلی، مالکیت فعلی و ثبت قانونی خودرو در سامانه‌های مربوطه است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل